Skip to content
Skip to content

Информация

Какво предлага Вила Топи?


Място, където ще се
чувствате като у дома си

Ако и Вие имате спомени от живота на село или пък просто обичате уединението и спокойствието, ние Ви предоставяме възможност да се откъснете от големия град и да почувствате спокойствието на селото.

Вила Топи се намира в село Калояново, Южна България, на 25 км от гр. Пловдив и е с капацитет 10 човека.

Къщата е типичната триетажна вила от 80те годинина миналия век.

“Цялата компания си изкарахме чудесно в къщата за гости. Вилата е оборудвана с всичко необходимо, чувствахме се все едно сме си у дома.”

Първия етаж

Първият етаж е едно общо място за цялата дружина. Тук можете да си приготвите храната, която обичате в напълно оборудваната кухнята (печка, хладилник, мияла машина, перална, кафемашина, пълен набор чаши, чинии и прибори, както и посуда за готвене); да се съберете компанията около дългата маса от естествено дърво (спокойно се събират 10 човека) или да се забавлявате с питие в холния кът пред камината. На първия етаж има и една тоалетна.

Втория етаж

Вторият етаж предлага уединение, релакс и почивка. Тук са разположени три двойни спални и една обща баня. Стаите са обзаведени в минималистичен стил (спалня, скрин, нощни шкафчета, нощни лампи). Концепцията ни е, че те се използват единствено за възстановяване на силите. Препоръчваме да полегнете на отворен прозорец и да се вслушате в звука от живота на селото. Вечер заспиваме на жабешко крякане, през нощта се случва да чуем кучешки лай в просъница, но сутрин се събуждаме свежи и в настроение от чуруликането на птичките.

Третия етаж

Третият етаж ви връща назад във времето и подчертава усещането, че сте на село. Разполага с още една двойна спалня със скосен таван. В нея се намира и библиотеката, съхранила вечните класики. Другото помещение, ние си го наричаме „чайната“. Всъщност това е голямо помещение обособено за тинейджъри с настолни игри, монополи, шах, разбира се има и интернет и възможност за онлайн забавления. Няма как! Все пак концепцията е децата да са на поне един етаж разстояние от родителите си. Тук е разположен и един ъглов диван, който може да се използва като допълнитело място за нощуване. На третия етаж има и мивка.

“Обстановката е уютна, вилата е нова, чисто е, градината е просторна и много красива. Мястото е неповторимо!”

Дворът

Дворът е най-ценното, а и всички наши гости го споделят. Ако трябва да бъдем честни от ранна пролет до късна есен, животът минава основно на вън. В къщата се прибирате само за спане. Дворчето е малко, уютно и разполага с няколко кътчета за отдих Има втора, външна изцяло оборудвана кухня (печка, хладилник, мивка, посуда за готвенене, прибори за сервиране) битов кът за хапване към нея, барбекю, тоалетна.

Къщата е чудесно място за споделено време в малки компании с повод или без повод. Можете да отпразнувате свои личен празник, рожден ден, пълнолетие, моминско парти…