Skip to content
Skip to content

Условия за ползване

1. За комфорта и престоя на гостите във Вила Топи ние предоставяме цялата нейна собственост на Ваше разположение за пълноценно използване по време на наемния период. Моля, насладете се и се грижете за имуществото на къща, както бихте се отнесли с вашите собствени.

2. Настаняването във Вила Топи започва след 15 ч., а освобождаването е до 11 ч. Възможност за по-ранно настаняване и/или по-късно освобождаване на вилата след допълнително уточняване при запитването.

3. Къщата може да посрещне до 10 човека. Броят на гостите (възрастни и деца) по време на престоя във Вила Топи не трябва да надвишава броя на спалните места, посочени в потвърждението на резервацията.

4. При направена и потвърдена резервация е необходимо да се извърши плащане по банков път на капаро в размер на 50% от сумата. Останалата сума дължима до 3 дни преди настаняване.

5. Всички допълнителни занимания и услуги се уточняват предварително още при резервацията, цената за това ще бъде договорена и начислена допълнително.

6. Не се допускат домашни любимци във вила Топи, без изричното разрешение на стопаните.

7. Доброто здраве и състояние на децата са отговорност на техните родители! Собствениците на Вила Топи не носят отговорност за произшествия с децата на гостите, настъпили в рамките на имота и извън него.

8. Пушенето вътре във Вила Топи, в спалните и другите закрити общи части е абсолютно забранено. Допустимо е единствено в двора на къщата.

9. При напускане на вилата, гостите са длъжни да я оставят в състоянието, в което са я заварили при настаняването си. Начислява се допълнителна такса почистване 1-0 лв. за не измити посуда, в случай, че не е заредена миялна машина.

10. По време на наемния период, представителят на гостите, резервирал нощувките ъв Вила Топи, носи пълната отговорност за поведението на придружаващите го лица в къщата и района. Ако някой гост/ите или посетител/ите се държи непристойно, управителят или негов представител има право да изиска от същите да напуснат помещенията и/или освободят къщата незабавно, без право на обезщетение или възстановяване на платената сума.

11. При нарушаване на обществения ред (силен шум след 23 часа) и подаден сигнал към органите на реда, гостите на Вила Топи поемат цялата отговорност по разрешаване на казуса. Ако органите на реда наложат санкции, глоби, актове и др. наказания, предвидени от българското законодателство, те се покриват изцяло от гостите, отговорни за установените нарушения. При организиране на събитие или парти, което включва по-голям брой хора, или при използване на имота с цел, различна от почивка, гостите са длъжни предварително да информират за това собствениците на Вила Топи. (Може да се изисква допълнителна такса и/или допълнителен депозит за сигурност, в зависимост от естеството на събитието, което ще бъде договорено и потвърдено в писмен вид.)

12. Нанесените щети или загуби по време на наемният период се заплащат от гостите в троен размер от пазарната цена.

13. Собственикът на Вила Топи или друг негов представител имат право на безпрепятствен достъп до собствеността и нейните съоръжения.

14. С потвърждаването на резервацията клиентите заявяват, че са прочели и разбрали тези Условия и правила за ползване на Вила Топи и са съгласни с тях!